1. Ga naar https://appsource.microsoft.com en zoek “eformity” op, je zult dan het volgende zien:
    Graphical user interface, application, Word

Description automatically generated
  2. Klik hier op en maak vervolgens de keuze voor welke applicatie je de Template Manager wilt gebruiken:Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving
  3. Klik op “Nu downloaden”:
    Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

4. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik op “Doorgaan”: Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving
  5. Je krijgt daarna het volgende scherm: Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving
  6. Klik vervolgens op “Openen in”, als de applicatie al open is moet je deze eerst afsluiten.

7. De applicatie wordt dan geopend, je zal dan het volgende zien: Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

8. Klik op “Deze invoegtoepassing vertrouwen”.

9. Als je daarna de applicatie opnieuw opent zul je in het tabblad Start aan de rechter kant de  eformity knop zien:
    Graphical user interface, application

Description automatically generated

10. Klik op de knop om de eformity Template Manager te openen, je zult dan keuzes zien om met een Microsoft-account of met een eformity account in te loggen:
    Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

11. Log in met wat voor jou van toepassing is:
    1. Gebruik inloggen met een Microsoft-account als je de Template Manager gebruikt met een werkaccount, als je organisatie SSO heeft ingesteld dan kan je ook hiermee inloggen.
    2. Gebruik inloggen met een eformity account als je al een account bij eformity hebt, houd er rekening mee dat je voor deze optie kiest er geen SSO is geconfigureerd voor je organisatie.
  12.  Als je nog geen eformity account hebt dan kan je gratis een abonnement aanmaken waar je dan kan inloggen met een eformity account:
    Graphical user interface, application

Description automatically generated

Toelichting voor “Subscription”:

• “Company name” is de naam van de organisatie waarvoor een abonnement gemaakt moet worden.
  • “Subdomain” is het domein waar de omgeving van de Template Manager gebruikt kan worden. De naam van het domein mag zelf gekozen worden, houd er wel rekening mee dat de naam maar een keer ingevuld kan worden en daarna niet meer aangepast kan worden
  • “Phone number” is het telefoon nummer van de organisatie.
  • “City” is de stad waar de organisatie gevestigd is.
  • “Country” is het land waar de organisatie gevestigd is.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Toelichting voor “Account”:

• “Full name” is de naam van de gebruiker waarvoor het account wordt aangemaakt.
  • “Email” is de email waarmee ingelogd kan worden om toegang te krijgen tot de Template Manager, dit email is ook waarmee je op de online omgeving kan inloggen.
  • “Password” is het wachtwoord waarmee het account kan inloggen.

Graphical user interface, text

Description automatically generated

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Zodra het abonnement aangemaakt is kunnen er meer accounts aangemaakt worden in de online omgeving (het Subdomain) voor de andere gerbuikers in de organisatie.

Je hebt nu toegang tot de Template Manager