Klik op de link http://download.eformity.nl/eformity_MicrosoftOfficeAddin.exe om de software van eformity.net voor Microsoft Office te downloaden. Wanneer het downloaden voltooid is, kunnen onderstaande stappen worden doorlopen.

NB In principe worden oude versies van het systeem automatisch verwijderd voordat een nieuwe versie wordt geïnstalleerd. Mocht je hier problemen mee ondervinden, kijk dan hier.

Stap 1:

Klik op Run (Uitvoeren) om de installatie te starten.

Stap 2:

Na het uitvoeren van de eformity software wordt het onderstaande venster weergegeven:

Stap 3:

Kies de gewenste locatie voor het installeren van de software.

Stap 4:

Voor het gebruik van de eformity software is een abonnement nodig. Voor de demo wordt er gebruik gemaakt van een bestaand abonnement, genaamd: BlueOrange (zie afbeelding).

Stap 5:

Kies de gewenste applicaties van Microsoft Office om de invoegtoepassing voor deze applicaties te activeren.

Stap 6:

Alle stappen zijn nu doorlopen. Klik op Installeren om de installatie van de eformity.net software te starten.

Stap 7:

Klik op Voltooien om gebruik te gaan maken van de eformity.net software voor Microsoft Office.

De software kan na gebruik weer worden gedeïnstalleerd via de optie ‘Programma verwijderen’ in het Configuratiescherm.

Systeemeisen

De onderstaande systeemvereisten zijn van toepassing:

- Microsoft Office 2013 of hoger (32- or 64-bit);

- Microsoft Windows 10 of hoger (32- or 64-bit);

- Microsoft .NET Framework 4.6.2 of hoger;

- Ongeveer 25MB schijfruimte voor initiële installatie;

- Ongeveer 100MB schijfruimte voor caching (afhankelijk van configuratie);

- Internet verbinding.