Klik op een onderstaande link om de software van eformity.net voor Microsoft Office te downloaden die overeenkomt met het gebruikte systeemtype:
https://download.eformity.nl/eformity_MicrosoftOfficeAddin_x64.msi voor een 64-bits versie van Windows;

NB  Als je al een oudere versie hebt geïnstalleerd, hoeft je deze niet eerst te verwijderen. Mocht je hier toch problemen mee ondervinden, kijk dan hier.

Stap 1:

Zoek het gedownloade bestand op, en dubbelklik erop om de installatiewizard te starten.

Stap 2:

Nadat de installatiewizard is gestart, kunt u kiezen tussen een cloudgebaseerde (meest gebruikelijke) of een on-premise (eigen) server. Wanneer u de cloudgebaseerde installatie gebruikt, moet u de abonnementscode invoeren die we hebben verstrekt. In onderstaande afbeelding gebruiken we BlueOrange als voorbeeld. Er is ook een optie om een omgeving te selecteren, maar tenzij dit wordt geïnstrueerd, moet dit normaal gesproken op eformity.net blijven staan.

Wanneer je een on premise wilt gebruiken, vult dan gewoon het serveradres in waarop de server bereikbaar is.

Klik ten slotte op de knop 'Installeren'.

Stap 3:

De installatie zou niet lang moeten duren, en geeft een melding als eformity succesvol is geïnstalleerd. Hierna kan gebruik gemaakt worden van de eformity.net software voor Microsoft Office.

Systeemeisen

- Microsoft Office 2013 of hoger (32- or 64-bit);

- Microsoft Windows 10 of hoger (32- or 64-bit);

- Microsoft .NET Framework 4.6.2 of hoger;

- Ongeveer 25MB schijfruimte voor initiële installatie;

- Ongeveer 100MB schijfruimte voor caching (afhankelijk van configuratie);

- Internet verbinding.