De invoegtoepassing kan ook door middel van unattended install worden geïnstalleerd. Dit doet je door de onderstaande parameters mee te geven met het installatieprogramma.

NB In principe worden oude versies van het systeem automatisch verwijderd voordat een nieuwe versie wordt geïnstalleerd. Mocht je hier problemen mee ondervinden, kijk dan hier.

ParameterWaardeBetekenis waarde
SUBSCRIPTIONInstallatiecodeInstallatiecode wordt aangeleverd door eformity (alleen i.c.m. Cloud platform)
DEFAULTSERVERServernaam:poortDe server en poort waarmee verbinding gemaakt moet worden (alleen i.c.m. on-premise installatie
OFFICEEXCELACTIVE
0 of 1
0 = inactief / 1 = actief (1 = standaard)
OFFICEOUTLOOKACTIVE
0 of 1
0 = inactief / 1 = actief (1 = standaard)
OFFICEPOWERPOINTACTIVE
0 of 1
0 = inactief / 1 = actief (1 = standaard)
OFFICEWORDACTIVE
0 of 1
0 = inactief / 1 = actief (1 = standaard)
SHOWFIRSTRUN0 of 10 = informatiescherm niet tonen
1 = informatiescherm wel tonen
/quietn.v.t.Geen interface

Voorbeeld unattended install

Bij installatie op Cloud platform:

msiexec /i eformity_MicrosoftOfficeAddin_x64.msi /quiet SUBSCRIPTION=<SubscriptionCode>

Bij installatie op uw eigen server:

msiexec /i eformity_MicrosoftOfficeAddin_x64.msi /quiet DEFAULTSERVER=<Serveradres>

Unattended uninstall

Om de invoegtoepassing te verwijderen, kan het volgende commando gebruikt worden::

msiexec /x eformity_MicrosoftOfficeAddin_x64.msi /quiet REMOVEAPPLICATIONDATA=1

De parameter ‘REMOVEAPPLICATIONDATA’ kan een waarde hebben van 0 of 1 (0 is standaard) en bij 1 worden zo veel mogelijk lokale werkbestanden opgeschoond.