Foutdetails:

Detailed technical information follows:
---
(Inner Exception)
Date and Time:         <Datum>
Machine Name:          <ComputerName>
IP Address:            <IP>
Current User:          <UserName>

Application Domain:    C:\Program Files\eformity\Microsoft Office Add-In\
Assembly Codebase:     file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
Assembly Full Name:    mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089
Assembly Version:      4.0.0.0

Exception Source:      mscorlib
Exception Type:        System.Security.SecurityException
Exception Message:     Aangevraagde registertoegang is niet toegestaan.
Exception Target Site: ThrowSecurityException

---- Stack Trace ----
   System.ThrowHelper.ThrowSecurityException(resource As ExceptionResource)
       mscorlib.dll: N 0016 (0x10) IL
   Microsoft.Win32.RegistryKey.OpenSubKey(name As String, writable As Boolean)
       mscorlib.dll: N 0000 (0x0) IL
   AddinExpress.Projects.Common.ADXRegistry.OpenKey(name As String, writable As Boolean)
       mscorlib.dll: N 0192 (0xC0) IL

(Outer Exception)
Date and Time:         <Datum>
Machine Name:          <ComputerName>
IP Address:            <IP>
Current User:          <UserName>

Application Domain:    C:\Program Files\eformity\Microsoft Office Add-In\
Assembly Codebase:     file:///C:/Program Files/eformity/Microsoft Office Add-In/AddinExpress.MSO.2005.DLL
Assembly Full Name:    AddinExpress.MSO.2005, Version=10.1.4701.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4416dd98f0861965
Assembly Version:      10.1.4701.0

Exception Source:      AddinExpress.MSO.2005
Exception Type:        System.Exception
Exception Message:     OpenKey failed.
Exception Target Site: OpenKey

---- Stack Trace ----
   AddinExpress.Projects.Common.ADXRegistry.OpenKey(name As String, writable As Boolean)
       AddinExpress.MSO.2005.DLL: N 0292 (0x124) IL
   AddinExpress.MSO.ADXAddinModule.AddinExpress.MSO.IDTExtensibility2.OnStartupComplete(custom As Array&)
       AddinExpress.MSO.2005.DLL: N 1454 (0x5AE) IL

Dit probleem kan optreden als er op een computer eerst een 64-bits Office gestaan heeft, en deze later vervangen is door een 32-bits versie en er gebruik gemaakt wordt van de voorbeeldfunctie in de Windows verkenner.

Het verwijderen van de 64-bits versie van Office, zal namelijk niet alle registerwaardes correct opruimen, waardoor er restanten achterblijven die in deze fout resulteren.

Verwijder de onderstaande registersleutels om dit probleem op te lossen:

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00020827-0000-0000-C000-000000000046}
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{65235197-874B-4A07-BDC5-E65EA825B718}
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{84F66100-FF7C-4fb4-B0C0-02CD7FB668FE}

Het wordt aanbevolen om eerst een backup te maken.