Standaard staat de handtekening van de standaard medewerker ingevuld wanneer je een nieuwe e-mail opstelt. Je kunt ook e-mails sturen namens collega's die in jouw Medewerker overzicht staan.

Om een e-mail namens een collega te ondertekenen, volg je de volgende stappen:

1. Stel op de gebruikelijke manier een nieuw e-mailbericht op.
  2. Op het Bericht tabblad klik je op Handtekening.
  3. Kies hier de gewenste handtekening

Tip: Mogelijk bevat deze lijst veel namen die je niet wilt gebruiken. Afhankelijk van de instellingen binnen jouw organisatie is het mogelijk om deze lijst in te korten. Lees hier hoe dit moet.

NB Als de gewenste naam niet in de lijst met medewerkers staat, kan dit aan één van de volgende zaken liggen:

1. De medewerker is nog niet aangemaakt. Lees hier hoe je nieuwe medewerkers aanmaakt.
  2. De medewerker heeft zijn/haar gegevens niet met je gedeeld. Lees hier hoe hij/zij dit moet doen.