In principe beschik je over de e-mailhandtekeningen van alle collega's die in jouw Medewerker overzicht staan. Als deze lijst te lang is, is het, afhankelijk van de instellingen in jouw organisatie, mogelijk om de lijst in te korten.

Dit doe je als volgt:

1. Open het Instellingenscherm. (Lees hier hoe dit moet.)
  2. Klik op de knop Ondertekeningsrecords instellen

Vink hier de profielen aan die in de lijst met Handtekeningen moeten worden opgenomen en bevestig met OK.

Klik op het kruisje om het Instellingenscherm af te sluiten.

De namen zijn nu opgenomen in de Handtekeningenlijst, zie verder E-mails ondertekenen namens een collega.