Voor iedereen die voor het eerst met eformity.net gaat werken, zijn er twee dingen van belang om te weten:

1. Je hebt een account nodig om in te kunnen loggen in het systeem;
  2. Voordat je een document kunt maken, moet je een standaard medewerker selecteren.

Account aanmaken

Elke gebruiker van eformity.net moet inloggen met zijn/haar eigen accountgegevens. In je gebruikersaccount is ingesteld welke autorisaties je als gebruiker hebt. Zo zijn sommige gebruikers geautoriseerd om organisaties en locaties aan het systeem toe te voegen en te wijzigen. Anderen hebben bijvoorbeeld de beschikking over andere sjablonen dan de gemiddelde gebruiker. Dit wordt allemaal vastgelegd in je gebruikersaccount. Voordat je dus aan de slag gaat, moet je eerst een gebruikersaccount hebben. Als je van je systeembeheerder geen inloggegevens ontvangen hebt, moet je waarschijnlijk zelf een account aanmaken. Hoe je dit doet, lees je hier: Een eigen gebruikersaccount aanmaken in eformity.net

Standaard medewerker selecteren

Als je eenmaal een account hebt, kun je inloggen in het systeem en je eigen medewerkergegevens opzoeken of aanmaken. In de medewerkergegevens staan jouw persoonlijke gegevens die gebruikt worden in bijvoorbeeld de ondertekening van je brief of e-mail. Dit zijn dus bijvoorbeeld je doorkiesnummer, je e-mailadres en je 06-nummer. Bovendien is hier ingesteld bij welke organisatie en/of locatie je hoort, zodat de juiste afzendgegevens op een brief of e-mail worden geplaatst.

Meer over het selecteren van een medewerker lees je bij Een standaard medewerker selecteren.

NB Als je nog niet in de lijst met medewerkers staat, kun je zelf een medewerker aanmaken. Voor meer hierover, zie Medewerkers aanmaken en wijzigen.