Als er meerdere talen zijn ingesteld in je abonnement, kun je in elk van die talen een handtekening maken. Om de talen zichtbaar te maken, moet je ze eerst aan de Medewerker toevoegen. handel je als volgt:

1. Open het Medewerkerscherm vanuit het Datasource menu, zie ook Medewerkers toevoegen.
  2. Aan de rechterkant van het scherm zie je alle talen waaruit je kunt kiezen; de talen die nog niet actief zijn, zijn grijs.
  3. Klik op de taal die je wilt toevoegen. Je krijgt de vraag of je de taal wilt toevoegen. Klik op Ja.
  4. Vul eventueel taalspecifieke gegevens in, zoals de functie titel. Als er geen taalspecifieke gegevens zijn, gebruikt het systeem de gegevens van de hoofdtaal en hoef je niets in te vullen.
  5. Sluit het scherm af.
  6. Open een nieuw bericht.
  7. Klik op het Handtekeningen menu. Je ziet nu dat er een extra handtekening is aangemaakt in de nieuwe taal.