Sommige systemen hebben een startknop in Word waarmee sjablonen kunnen worden geopend. Dit werkt als volgt:

1. Je klikt op de startknop (meestal het logo van jouw onderneming)
  2. Er opent een menu waarin je het gewenste sjabloon kunt kiezen
  3. Nadat je een sjabloon gekozen hebt, opent het invulscherm waarin je de gegevens van de betreffende sjabloon invult

Als deze situatie op jou van toepassing is, maar je krijgt een foutmelding in plaats van dat het menu opent, kun je het volgende controleren:

1. Klik in Word op Bestand en kies Opties
  2. Kies Invoegtoepassingen in het menu links.
  3. Kies onderin nu Uitgeschakelde items en klik op Start.
  4. Controleer of het item DocumentClient.wll tussen de uitgeschakelde items staat. Zo ja, selecteer dit item en klik op Inschakelen.
  5. Sluit het scherm af met Sluiten en sluit het Optiescherm af met OK.
  6. Start Word nu opnieuw op en controleer of de knop nu wel werkt.