Nadat je een tekstblok hebt aangemaakt, kun je deze op een later tijdstip verder bewerken. Je kunt er tekst aan toevoegen of wijzigen en je kunt variabelen toevoegen.

Om een tekstblok te bewerken, ga je als volgt te werk:

1. Selecteer de betreffende Smart Text op het Smart Parts-paneel

2. Klik op de knop Eigenschappen (onderin het paneel) en kies vervolgens Bewerken (Potlood). Of klik direct op het potlood rechts van het tekstblok,

Het tekstblok wordt nu geopend en je kunt het naar wens aanpassen. Wanneer het tekstblok af is, klik je weer op Opslaan onderin in het Smart Part-paneel om je tekstblok op te slaan.