Je kunt aan een project een of meerdere e-mailhandtekeningen toevoegen. De e-mailhandtekeningen beheer je vanuit de web portal van jouw abonnement. In de web browser open je de web portal van jouw organisatie met:

<abonnementsnaam>.eformity.net - bijvoorbeeld: blueorange.eformity.net

Log in met jouw accountgegevens.

Om de e-mailhandtekening te openen handel je vervolgens als volgt:

1. Open het hoofdscherm in je browser en klik op de drie strepen linksboven
  2. Klik op Configuratie
  3. Kies bij het nieuwe scherm voor Email aan de linkerkant en kies daarna Handtekeningen al standaard geselecteerd.

NB Voordat je een nieuwe handtekening toevoegt, is het raadzaam eerst een Thema toe te voegen. Het thema bevat het lettertype, de letterkleur en -grootte van de tekst. Zie verder hier.

1. Klik op Toevoegen om een nieuwe handtekening aan te maken, of selecteer een bestaande handtekening en klik op Wijzigen om de instellingen van de handtekening aan te passen.
  2. Vul hier een naam in voor de handtekening, bijvoorbeeld: Standaard.
  3. Geef aan of de handtekening Zichtbaar moet zijn voor de gebruiker. Als je hier geen vinkje plaatst, kan de gebruiker deze handtekening niet kiezen. Een handtekening die niet zichtbaar is, wordt automatisch door het systeem geplaatst. Je moet dan wel opgeven wanneer deze handtekening door het systeem gebruikt moet worden.
  4. Kies de ondertekening die gebruikt moet worden bij de beantwoording van een e-mail. Dit kan bijvoorbeeld een kortere versie zijn van de handtekening. Als je nog geen handtekeningen hebt toegevoegd, is deze lijst nog leeg.
  5. Kies het Thema van de handtekening (zie hierboven)
  6. Klik op Maken. De handtekening is nu toegevoegd aan de lijst met handtekeningen. Nu kun je desgewenst afbeeldingen en variaties toevoegen voordat je doorgaat met de HTML voor de handtekening.

Nadat je de handtekening hebt aangemaakt, ga je verder met het maken van de inhoud van de handtekening.