Via het zijpaneel kun je de talen van het project instellen. Dit doe je als volgt:

1. Klik op het profielicoontje. Het volgende scherm verschijnt:
  2. Klik hier op Beheer. Het volgende scherm verschijnt:
  3. Kies hier Documenttalen of Dialoogtalen. Het volgende scherm verschijnt:

4. Kies hier de gewenste Document- of Dialoogtalen. Vul in het invulveld Filter de (eerste letters van de) gewenste taal om het zoeken makkelijker te maken.
    NB De dialoogtaal is niet landspecifiek, de documenttaal wel. Hierdoor kunnen eventuele regionale verschillen in de documenten worden verwerkt.

5. Sluit het scherm af met het kruisje.